White water rafting organiseren wij als geen ander bij Seaside Sports!

Bij raften denken de meeste mensen aan wild water rivieren in de Ardennen en niet aan de Noordzee maar in de branding van Nederlandse kust kan prima geraft worden. Zeker in de seizoenen dat het wat harder waait en de branding dus nog sterker is. Raften is meer dan sensatie: voor een goed resultaat is samenwerking tussen alle deelnemers van belang. Onder begeleiding van een ervaren stuurman en voorzien van helm, zwemvest en neopreen-kleding kunt u bij Seaside Sports de golven bedwingen!

RAFTEN IS IDEALE TEAMBUILDING

Raften is meer dan sensatie: voor een goed resultaat is samenwerking tussen alle deelnemers van belang. Onderlinge communicatie is essentieel, teambuilding is nog nooit zo leuk geweest! Tegelijkertijd peddelen, snelheid maken en dezelfde kant opsturen, alleen zo behalen jullie het gewenste resultaat.
Extra uitdagend is inzetten van meerdere boten, zodat een coastraft race kan worden georganiseerd. Welke groep collega’s of vrienden werken het beste samen?

LOCATIE IJmuiderslag | Strandpaviljoen Beach Inn | de Noordzee
AANKOMSTTIJD Een half uur vóór start van de activiteit, voor ontvangst, omkleden en uitleg
INCLUSIEF
Verzekering EHBO faciliteiten
Deskundige begeleiding Een wetsuit, zwemvest, helm en een peddel

VEILIGHEID OP HET WATER

Veiligheid staat bij brandingraften voorop. Tijdens de instructies krijgen jullie daarom ook uitleg over de zee, stromingen en het getij. Op iedere boot zit een instructeur zodat er persoonlijke aandacht voor iedereen is – en jullie de activiteit optimaal ervaren.

Bij Seaside Sports stelt u zelf uw programma met strandactiviteiten samen, combineer met een van onze andere activiteiten voor een onvergetelijke dag uit.

Tip: maak raften onderdeel van uw teambuildingsessie, bij raften komt het echt op samenwerking aan. Tussendoor kunt u terecht bij strandpaviljoen Beach Inn voor een drankje, een hapje of zelfs een geheel verzorgde barbeque na afloop. Voor meer informatie over de mogelijkheden neem contact met ons op via (06)52088111 of info@seasidesports.nl

Vraag offerte aan

 

1

Ontvangst

2

Instructies

3

Start activiteit

raften
raften
raften