Een uitdagende dag bij Seaside Sports gegarandeerd met RIB Powerboat varen!

Met 90 km per uur knallen over de golven! De imponerende RIB Powerboat is bijna te spectaculair voor woorden. Maar liefst 370 pk’s nemen u vanuit de Seaport Marina in IJmuiden aan Zee mee de zee op. En dan: een ongelofelijke ervaring, de ultieme beleving van snelheid, wind en water. Race met hoge snelheden – tot wel 90 km per uur! – over de golven van de Noordzee en ervaar een attractie die beter is dan iedere achtbaan die je ooit tegen zult komen. Speedboot varen in een RIB Powerboat is niet gevaarlijk maar vooral leuk en ideaal voor snelheidsduivels.

Tijdens het RIB varen is een reddingsvest verplicht en wordt u voorzien van een zeilpak / life suit waar nodig. Een pak zal u beschermen tegen alle weersomstandigheden als wind, regen en kou.

SAFETY FIRST

Ribvaren in IJmuiden wordt verzorgd in samenwerking met gediplomeerde schippers met jaren ervaring in het water voor de offshore, reddings- en SAR diensten. Wij gaan het water op met alleen de beste Rigid Inflatable Boats.

LOCATIE IJmuiden aan Zee | Seaport Marina | Jachthaven
AANKOMSTTIJD Een half uur vóór start van de activiteit op onze hoofdlocatie, voor ontvangst, een wandeling naar de haven en uitleg
INCLUSIEF
Verzekering EHBO faciliteiten
Gediplomeerde schipper Reddingsvest (verplicht)
Zeilpak (bij slecht weer) De beste Rigid Inflatable Boats

Ribvaren kan alleen bij uiterst slecht weer (storm, onweer) niet doorgaan. In overleg bieden wij een alternatief programma aan of we maken een nieuwe afspraak!

Combineer RIB Powerboat varen met Blokarten of Powerkiten voor een onvergetelijke dag met uw collega’s, vrienden of familie. Bij strandpaviljoen Beach Inn kunt u ook terecht voor een heerlijke lunch, borrel, diner of zelfs een barbeque. U kunt zelf de gehele dag samenstellen. Neem vandaag nog contact met ons op via (06)52088111 of het formulier aan de zijkant van de pagina.

Vraag offerte aan
1

Ontvangst

2

Instructies

3

Start activiteit

rib powerboat
ribpowerboat
rib powerboat
rib powerboat
rib powerboat

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating