Corona in Nederland

In deze gekke en onzekere tijden willen wij beginnen met iedereen sterkte te wensen. Het zijn bizarre tijden. Wij wensen iedereen veel gezondheid en kracht toe. Daarnaast willen wij iedereen die ons een hart onder de riem heeft gestoken ontzettend bedanken. Wij zijn dankbaar voor alle steun en begrip die wij reeds hebben mogen ontvangen.

Voor ons is de start van het seizoen uiteraard volledig anders gelopen en niets liever hadden wij nu met jullie naar buiten gegaan. Een stranduitje in de frisse buitenlucht! Maar zodra het weer mogelijk is gaan wij graag met jullie naar buiten. Alle gemiste zon-uren inhalen, wind door de haren, of lekker dobberen op de zee.

Gemiste zon-uren inhalen, wind door de haren, of lekker dobberen op de zee.

Voordat het zo ver is kunnen wij ons voorstellen dat er vanuit jullie vragen zijn. Hiervoor hebben wij een COVID-FAQ opgesteld.

COVID-FAQ

Ik heb nog een uitje staan bij jullie vóór 1 juni. Kan dit wel of niet doorgaan?

Dit hangt van het aantal deelnemers af. Vanaf 23 maart t/m 31 mei is bij elkaar staan met > 3 mensen niet toegestaan. Dit betekent dat wij op zeer ruime afstand per instructeur 2 personen instructie mogen geven (max. 2 instructeurs dus max. 4 deelnemers). Alles boven dat aantal kan kosteloos worden verplaatst naar een nieuwe datum.

Mijn reeds geboekte uitje kon niet doorgaan wegens Corona, houd ik dit nu tegoed?

Uiteraard! De corona pandemie is volledige overmacht. Het uitje kan kosteloos worden verplaatst. Jullie uitje blijft op ‘tegoed’ in ons systeem staan en wanneer jullie een nieuwe datum hebben plannen we dit in overleg opnieuw in.

Kan ik nog een uitje bij jullie inplannen nu het virus er is?

Ja. Normaal gesproken worden veel uitjes bij ons maanden van tevoren gereserveerd, dit kan dan ook doorgaan. Sterker nog, wij adviseren zelf jullie uitje tijdig te reserveren, in verband met verwachtte drukte als alles weer op ‘groen’ komt te staan.

Vanaf wanneer mogen groepsuitjes weer georganiseerd worden?

Vanaf 23 maart t/m 31 mei is bij elkaar staan met > 3 mensen niet toegestaan.
Vanaf 1 juni gaat de vlag uit en wordt dit vrijgegeven. Groepsuitjes zijn dan weer mogelijk. Het kan zijn dat de regels eerder worden versoepelt, maar hier is op dit moment nog niets over te zeggen.

Buiten dat wij er in geloven dat het strand een gezonde plek is, kunt u er vanuit gaan dat wij de rest van het jaar aanvullende maatregelen zullen treffen voor u en onze veiligheid. Denk bijvoorbeeld aan het niet schudden van handen bij aankomst. Deze maatregelen worden t.z.t. aan u kenbaar gemaakt.

Hoe kan ik jullie steunen?

Verspreid onze naam in de rondte! Na weken / maandenlang (veel) binnenzitten zal bij mensen de behoefte aan natuur en plezier maken alleen maar groter zijn geworden. Op onze prachtige ruime locatie staan wij straks graag voor iedereen klaar om hierin te voorzien. Actieve uitjes aan zee!

 

Ook deze crisis gaat voorbij en samen komen we er doorheen.
‘Achter de wolken schijnt de zon!’  Mochten er aanvullende vragen zijn bel of mail ons gerust.

Een persoonlijke groet,
Nikki Dreijer – eigenaresse Seaside Sports

06-52088111
nikki@seasidesports.nl