FAQ

Het regent in Nederland zelden de hele dag. De meeste activiteiten gaan daarom gewoon door. Ook als het weer iets minder meezit. Wanneer er echt extreme weersomstandigheden voorspeld zijn, nemen wij contact met je op om een nieuwe datum te prikken voor de activiteit. Waar je dat wenst, kunnen wij een alternatief programma inschakelen om de dag toch nog door te laten gaan.

Zodra wij jouw informatie-aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. We bespreken wat je wensen zijn en wat je met de dag wilt bereiken. Op deze manier komen we gezamenlijk tot een persoonlijk advies dat we uitwerken in een vrijblijvende offerte. Deze offerte kan je omzetten in een boeking. Neem gerust contact met ons op als je de offerte nog aan wilt passen. Om de boeking te bevestigen vragen we om een aanbetaling. Alle details daarover staan in onze voorwaarden.

Wij bieden diverse activiteiten aan die je kunt vinden onder de kop strandactiviteiten. De leeftijden voor de diverse activiteiten verschillen. Dit vanwege de moeilijkheidsgraad van de activiteit. Powerkiten, surfen & brandingraften kan je uitvoeren vanaf 12 jaar. Alle andere activiteiten zijn uitvoerbaar wanneer je in bezit bent van een zwemdiploma. Verder bieden wij verschillende kinderfeestjes aan.