Bekijk onze prachtige locaties, waaronder “Paviljoen Beach Inn” in IJmuiden!

Het prachtige Paviljoen Beach Inn in IJmuiden aan Zee is de karaktervolle uitvalsbasis van Seaside Sports. Vanaf hier heeft u een uniek uitzicht op het strand, de duinen en natuurlijk de zee. Dit is wat u zoekt voor een geheel verzorgde dag aan de kust, of dat nu een bedrijfsuitje, vergadering, vrijgezellendag of familiedag is.

Voor de deur van Paviljoen Beach Inn ligt een breed strand, met daarop een ruime evenementenzone. Activiteiten als blokarten zijn daardoor het hele jaar mogelijk, ook tijdens het drukke zomerseizoen.

Boven alles is Paviljoen Beach Inn uw ideale horecapartner. De chefs van het paviljoen presenteren een mooie kaart met, uiteraard dagvers en met passie bereid. Lunch, diner of complete feestavond: bij Paviljoen Beach Inn zit u goed, ook voor uw besloten feest.

Het allermooiste is dat Paviljoen Beach Inn het hele jaar geopend is. U kunt dus altijd in de meest sportieve kustplaats van Nederland terecht, ook voor overnachtingen. Informeer wat Paviljoen Beach Inn kan bijdragen aan het succes van uw komst naar de Nederlandse kust.

Het prachtige Paviljoen Beach Inn in IJmuiden aan Zee is de karaktervolle uitvalsbasis van Seaside Sports.


BESLOTEN FEESTEN

Paviljoen Zeezicht is een strandpaviljoen met een uniek concept. Het is paviljoen is voor grotere groepen geheel besloten te boeken. Paviljoen Zeezicht staat op palen… met een uniek uitzicht op de zee, de duinen, het strand en de pier. Het eten is er dagvers en van hoge kwaliteit, op de kaart staan Aziatische & Mediterrane gerechten.


TRENDY STRANDCLUB

Zilt aan Zee is een smaakvol en trendy ingerichte strandclub aan het brede strand van IJmuiden aan Zee. Gastvrijheid staat er hoog in het vaandel. Een goede ambiance, lekker eten & drinken en rustige jazzy lounge muziek dragen daar zeker aan bij.

De koers die Zilt aan Zee vaart: dagverse producten, kwaliteit, goede service & gastvrijheid!


‘T HUISKAMERGEVOEL

Paviljoen Noordzee heeft de grootste capaciteit op het IJmuiderstrand, naast het restaurantgedeelte beschikt zij over een feestzaal die plaats biedt aan 300 personen. Deze zaal is ook geschikt voor vergaderingen en/of presentaties: alle faciliteiten hiervoor zijn aanwezig. Ruim 35 jaar hebben Frans en Ursula de gezellige sfeer weten te behouden.

paviljoen zeezicht
paviljoen zilt aan zee
paviljoen zeezicht

Een aantal foto’s van de omgeving

locatie
locatie
locatie